<img alt="" src="https://secure.365smartenterprising.com/790079.png" style="display:none;">
solease-logo
logo-quick-parking
logo-jumbo
blyott
fastned logo
vwe-automotive-logo

Wij zijn jouw schaalbaarheid

about-image-05

Uitdagingen voor SaaS-bedrijven na Succesvolle Funding

Na een succesvolle investeringsronde is het essentieel om uw product snel te doorontwikkelen. Met uw huidige team kan dit echter een uitdaging zijn. Valcon biedt de oplossing met direct beschikbare, hoogopgeleide ontwikkelaars.

Tekort aan gespecialiseerde kennis

merk je dat je team tekortschiet in specifieke technische kennis, waardoor je product ontwikkeling vertraging oplopen? Dit tekort kan innovatie belemmeren en je concurrentiepositie verzwakken.

Tijdrovende Recruitment Processen

Ervaar je ook dat het werven van gekwalificeerde ontwikkelaars een tijdrovend en kostbaar proces is, waardoor je projectplanning vertraging oploopt? Dit kan uw tijd en middelen aanzienlijk belasten.

Hoge kosten en TCO van eigen personeel

Weet je dat het aannemen van interne ontwikkelaars hoge kosten met zich meebrengt, inclusief salaris, training en overheadkosten? Dit verhoogt de totale eigendomskosten (TCO) aanzienlijk.

Waarom kiezen voor valcon?

 

Met Valcon krijgt je direct toegang tot meer dan 300 hooggekwalificeerde ontwikkelaars met diepgaande expertise in diverse domeinen.

Binnen enkele weken leveren wij een volledig operationeel team, waardoor je een lagere TCO hebt en kostenefficiënt werkt zonder in te boeten aan kwaliteit en innovatie, zodat jij je kunt richten op je kernactiviteiten.

Onze Technische Expertises

Wij begrijpen dat het vinden van specifieke technische kennis een uitdaging kan zijn. Valcon beschikt over expertise in de volgende domeinen

Software engineering

Maatwerk softwareoplossingen, API-integratie en cloudservices door ervaren nearshore ontwikkelaars.

DevOps
CI/CD

Onze specialisten gebruiken Kubernetes, Docker en Jenkins om uw DevOps en CI/CD processen te optimaliseren.

Data-analyse en AI

Implementatie van AWS, Azure en Google Cloud voor betrouwbare, schaalbare en veilige cloudoplossingen in vastgoed.

Backend Development

We bieden gespecialiseerde kennis in Java, .NET, Node.js en Python voor robuuste en schaalbare backend-oplossingen.

QA en testing

Grondige QA en softwaretests voor naadloze prestaties, uitgevoerd door deskundige nearshore teams.

Direct toegang tot expertise

Krijg direct toegang tot meer dan 300 hooggekwalificeerde ontwikkelaars met expertise in diverse domeinen.

Succesverhalen van onze klanten

Josip
9.3

Met Valcon kreeg Blyott snel toegang tot 300+ hooggekwalificeerde ontwikkelaars. Binnen weken leverde Valcon een operationeel team, wat snelle productontwikkeling en lagere TCO mogelijk maakte. Blyott bouwt nu hun eigen team op, ondersteund door Valcon's flexibele schil van experts.

Blyott.be
Tea
8.5

Toen we keken naar nearshoring, vonden we ook andere bedrijven die we interessant vonden. Maar toen we naar Valcon keken, voelden we gewoon een goede klik met het team en het management.

Managing director Mediaan
Cyclomedia-Sean
9.6

"Valcon Software Engineering is de oplossing op maat die we nodig hadden. Door de structuur van Valcon konden we een platform bouwen binnen de tijd en het budget die we ervoor hadden gereserveerd. We houden van de samenwerking tussen de teams!’’

Sean Fernback, Cyclomedia
Ontwerp zonder titel (2)

Ontdek hoe Valcon de ontwikkeling van jouw SaaS product versnelt

Valcon begrijpt uw SaaS-uitdagingen. Maak een afspraak met één van onze Valconeers en ontdek hoe wij je product kunnen ontwikkelen of uitbouwen. Klik op de knop om direct de agenda te bekijken en een tijdstip te reserveren.